top of page
  • Obrázek autoraMartina Ďásková

HELMOS: mostní elastomerová ložiska vystužená a nevystužená, Olomouc

Aktualizováno: 1. 11. 2022

Společnost HELMOS se již více než 26 let specializuje na dodávku mostních ložisek. Firma dodává ložiska vysoké kvality splňující přísné normou stanovené požadavky. Ložiska jsou určena pro náročné aplikace v oblasti stavitelství. Základem nabídky jsou elastomerová ložiska, dále pak hrncová ložiska typu N, NGa a NGe. Součástí služeb je zákaznický servis a v případě zájmu i dodání ložisek na určené místo.




Mostní elastomerová ložiska

Firma HELMOS se sídlem v městě Olomouc dodává a servisuje elastomerová mostní ložiska. Ta jsou určena na uložení nosných konstrukcí mostů, dále se používají na stavební objekty pozemního stavitelství. Díky kvalitnímu provedení jsou uzpůsobeny pro použití v rozsahu teplot od -30 °C do +50 °C. Mostní ložisko má omezený pohyb všemi směry. Díky specifickému technologickému postupu výroby umožňuje ložisko vodorovný posun pootočení nosné konstrukce po horizontální i vertikální ose. Mostní elastomerové ložisko má tvar kvádru.

Hrncová ložiska

Firma HELOS Olomouc dodává ložiska různých typů. Podle svých parametrů umožňují pevné, jednosměrné i všesměrné kluzné uložení ve vodorovné rovině. Hrncová ložiska se vyznačují malou hmotností i konstrukční výškou. Díky tomu vyhovují náročným statickým požadavkům.

Potřebujete dodat hrncová nebo elastomerová mostní ložiska? Obraťte se na firmu se sídlem v městě Olomouc. Rádi vám s výběrem poradí, zajistí dodávku i následný servis.


46 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page